اولین همایش ملی عوامل ضدمیکروبی طبیعی و سنتتیک

امروزه استفاده از عوامل ضدمیکروبی طبیعی هم برای کنترل، پیشگیری و درمان بیماری جایگاه ویژه ای پیدا کرده اند. به عنوان مثال در زمینه سلامت و بهداشت مواد غذایی تمایل به استفاده از مواد نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی به جای مواد نگهدارنده شیمیایی برای داشتن محصولات غذایی سالم روز به روز در حال افزایش است و در این خصوص استفاده از پروبیوتیک ها می تواند یکی از گزینه های مطرح باشد. گیاهان معطر و دارویی نیز منبع مهم دیگری برای تولید محصولات طبیعی با خواص ضدمیکروبی هستند که تاکنون مطالعات زیادی در داخل و خارج از کشور روی آن ها انجام شده است. این گیاهان با دارا بودن محتوای بالایی از مواد شیمیایی زیست فعال بیولوژیکی مانند ویتامین ها، ترکیبات فنلی و اسانس می توانند یکی از منابع مهم طبیعی برای تولید موادضدباکتریایی و آنتی اکسیدان ها برای کاربرد در مواد غذایی و داروها باشند.

تاریخ شروع همایش : 1400/06/06

تاریخ پایان همایش : 1400/11/05